POGLEDAJTE VIŠE

DARA BUBAMARA OTIŠLA KOD PLASTIČARA, POVEĆALA USNE: Odmah objavila sliku na Instagram, EVO KAKO SADA IZGLEDAJU NJENA USTA!

 Dara Bubamara poznata je po tome što se više puta podvrgnula estetskim zahvatima, a juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su nova usta u prvom planu, usput označivši i doktorku koja je zaslužna za njen novi izgled.

Pjevačica je objavila sliku na kojoj pući usne, a izgleda kao da ih je ponovo uvećala. Ni ona to ne pokušava da sakrije, pa, naravno, stoji oznaka njene doktorke specijalizovane za estetske korekcije.

unsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdvn01eqv8vnde2nwrlngm1owflzte2m2e2mtq0m2vkmjljztgxztuuanbnkzmczqooaieaaq

foto: Instagram

Podsjetimo, Dara je među prvima na estradi ugradila silikone u grudi. Kako su mediji navodili, dosad ih je korigovala čak pet puta.

(novi.ba/pulsonline.rs)


DARA BUBAMARA OTIŠLA KOD PLASTIČARA, POVEĆALA USNE: Odmah objavila sliku na Instagram, EVO KAKO SADA IZGLEDAJU NJENA USTA! DARA BUBAMARA OTIŠLA KOD PLASTIČARA, POVEĆALA USNE: Odmah objavila sliku na Instagram, EVO KAKO SADA IZGLEDAJU NJENA USTA! Reviewed by Sajo on veljače 24, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.