POGLEDAJTE VIŠE

MRKU SVI ZNATE, a evo ko je PRVI MUŽ ANE BEKUTE: 10 godina živjeli zajedno, A EVO ZAŠTO SU SE RASTALI (FOTO)

 Ana Bekuta je čak deset godina živjela sa šabačkim muzičarem, bubnjarom Predragom Vidovićem Prejom.

Godina 1981. bila je sudbonosna za Anu. Predrag Vidović se početkom 80-tih vratio u Šabac nakon angažmana po Njemačkoj i Americi. Svativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pjevačicu na koji se javila Nada Polić, odnosno Ana Bekuta.

Uz Predraga Vidovića Ana se počela ozbiljno baviti muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-ih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvijek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živjela i radila zajedno do 2000.

c92vtygwaaa6-5b

foto: Printscreen, Twitter

Danas je Bekuta u sretnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već godinama uživaju jedno pored drugog.

(kurir.rs)


MRKU SVI ZNATE, a evo ko je PRVI MUŽ ANE BEKUTE: 10 godina živjeli zajedno, A EVO ZAŠTO SU SE RASTALI (FOTO) MRKU SVI ZNATE, a evo ko je PRVI MUŽ ANE BEKUTE: 10 godina živjeli zajedno, A EVO ZAŠTO SU SE RASTALI (FOTO) Reviewed by Sajo on veljače 11, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.