POGLEDAJTE VIŠE

ŽARKO MADŽIĆ IZNENADIO JE SVE STAJLINGOM U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta bijesna, a pogledajte kakve slike ON objavljuje NA INSTAGRAMU!

 


Duel Žarka Madžića (25) iz Beograda koji je bio u Milijevom timu i kadidatkinje Katarine Milojković Keti (27) iz Knjaževca čiji je mentor bio Peđa Medenica podigao je žiri na noge i atmosferu doveo do usijanja.

Žarko se predstavio pjesmama “Vežite mi ruke” i “Brate prijatelju”, dok je Katarina pjevala “Učiniću sve” i “Izvini dušo izvini”.

Rezultat je bio neriješen, takmičari su imali po 5 glasova, te su oboje otiši u baraž.

– Što se tiče Keti, ovo je njen najbolji nastup od početka takmičenja, a andidat broj jedan mislim da je trebao direktno da prođe dalje, tu nema diskusije – rekao je Popović.

– Moraš da shvatiš Anu, ona je žena u godinama, hoće čovjeka da vidi opet u baražu. Molim te raskopčaj se drugi put samo za Anu – rekao je David.

– Baš zbog toga nije dobio moj glas, jer dovijeka igra na to raskopčavanje – rekla je Ana.

– Ti mu nisi dala glas samo zato što je bio raskopčan, ma daj Ana – rekao je Popović nepovjerljivo.

– Pa hvala Bogu – dodao je Bosanac i stao na Aninu stranu.

– Žarko da živiš u Americi sada bi se vrhunski producenti otimali oko tebe – rekla je Jelena kojoj se Žarkov stajling baš dopao.

– U Americi bi sve babe na tebe otkinule, jedino ove naše babe ne reaguju – rekao je Popović koji je na samom početku izjavio da je Žarkov stajling odličan i da tako treba da izgleda zvezda Granda.

Pogledajte slike ovog takmičara na Instagramu i shvatit ćete zašto sve dame lude za njim:


ŽARKO MADŽIĆ IZNENADIO JE SVE STAJLINGOM U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta bijesna, a pogledajte kakve slike ON objavljuje NA INSTAGRAMU! ŽARKO MADŽIĆ IZNENADIO JE SVE STAJLINGOM U ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta bijesna, a pogledajte kakve slike ON objavljuje NA INSTAGRAMU! Reviewed by Sajo on veljače 08, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.