POGLEDAJTE VIŠE

NAKON LEČIĆEVOG POLIGRAFA OGLASILA SE I DANIJELA PRVI PUT! Sve je objasnila, evo šta je objavila na INSTAGRAMU

 Srpska glumica Danijela Štajnfeld oglasila se danas na društvenim mrežama, prvi put nakon saslušanja glumca Branislava Lečića u policiji povodom njenih optužbi da ju je, kako ona tvrdi, silovao.

Naime, Danijela je vrlo aktivna na društvenim mrežama, i svakog dana podijeli bar jedan post od svojih pratioca koji joj pružaju podršku.

screenshot-8

Podsjećamo, glumica se do sada nije ni jednom zvanično oglasila, ali je svaki “post” na kom je tagovana i u kojem joj se pruža podrška uvijek objavila kod sebe.

Glumica je ovog puta bacila akcenat na njenu objavu i zamolila sve da obrate pažnju tako što je ostavila “emoji sa skupljenim rukama za molitvu”

– Izvinite, drage naše, Danijela Štajnfeld ništa ne mora i ništa ne treba. Danijela Štanjfeld preživjela je jedno od najtraumatičnijih i najstrašnijih ženskih iskustava i za razliku od velike većine žrtava, usudila se da javno progovori o svojoj traumi. Jer, znate i same, strah da ćemo biti napastvovane i silovane nije jedan od najvećih strahova, nego apsolutno najveći ženski strah. Sa njim odrastamo, zbog njega pazimo kuda i kada idemo, sa kim razgovaramo, a da toga više nismo ni svjesne, kontroliše ogroman naše svakodnevnice.

– Nekima od nas dogodi se, eto, da se taj najgori strah ostvari. I onda sa njim treba živjeti. Za neke je sam čin izlazka u javnost dio procesa iscjeljenja traume.

screenshot-9

Napisala je jedna od njenih pratilaca na Instagramu, a Danijela pritom objavila kod sebe.

Izvor:Espreso

NAKON LEČIĆEVOG POLIGRAFA OGLASILA SE I DANIJELA PRVI PUT! Sve je objasnila, evo šta je objavila na INSTAGRAMU NAKON LEČIĆEVOG POLIGRAFA OGLASILA SE I DANIJELA PRVI PUT! Sve je objasnila, evo šta je objavila na INSTAGRAMU Reviewed by Sajo on ožujka 28, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.