POGLEDAJTE VIŠE

OGLASIO SE ACA LUKAS, "BRANISLAVA LEČIĆA POZNAJEM": Evo šta je pjevač rekao o cijelom slučaju, ŠOK IZJAVA

 Ove nedjelje u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' intervju je dao pjevač Aca Lukas, koji je nedavno izdao novi album ''Uspavanka za ozbiljne bebe'', za ''City records''.

On je premijernu ekipu ugostio u svom domu u prestonici. Između ostalog osvrnuo se i na trenutno goruću temu i medijima.

screenshot-8

Budući da poznaje glumca Branislava Lečića, progovorio je o optužbama koje je glumica Danijela Štajnfeld iznela na njegov račun, da ju je si*ovao 2012. godine.

Uvijek imam svoj stav. Branislava Lečića poznajem, jedan je od naših najboljih glumaca i ne slažemo se nikako u političkim stavovima. Mislim da ovo veze s mozgom nema, mislim da je klasična namještaljka, on ima punu podršku od mene. Naravno da je nasilje grozno i treba da bude najgora kazna za tako nešto, ali da se neko poslije 9 godina sjeti da je si*ovan... To je van svake pameti. Pusti me tih priča ''Trauma'', a pričaš 70 minuta sa si*ovateljem opuštenim glasom i onda kažeš ''Nisi me ispoštovao'', u čemu? U si*ovanju ili milovanju? Ne razumem. Čovek evidentno nije kriv - istakao je Lukas.


OGLASIO SE ACA LUKAS, "BRANISLAVA LEČIĆA POZNAJEM": Evo šta je pjevač rekao o cijelom slučaju, ŠOK IZJAVA OGLASIO SE ACA LUKAS, "BRANISLAVA LEČIĆA POZNAJEM": Evo šta je pjevač rekao o cijelom slučaju, ŠOK IZJAVA Reviewed by Sajo on ožujka 28, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.