POGLEDAJTE VIŠE

OVA PLAVUŠA PUNI 62 GODINE – KAĆA GRUJIĆ POKAZALA MAJKU: Zinut ćete kad je vidite, JE LI OVO MOGUĆE? (FOTO)



 Popularna pjevačica Katarina Grujić (28) prvi put je javno pokazala kako izgleda njena majka, a njih dvije izgledaju kao drugarice, a ne kako mama i kćerka.


Kaćina majka proslavlja 62. rođendan, a pjevačica joj je tim povodom uputila dirljive riječi. Ona je pozirala pored balona za stolom gdje je rođendanska torta i sa ogromnim buketom u ruci, a sve je bilo u znaku ljubavi, crvenoj boji.


Pjevačicina majka ima plavu kosu i izgleda mladoliko, a niko ne bi pomislio da je ona u sedmoj deceniji života. Kaća je zatim pozirala sa majkom i bakom, a ove tri dame su oduševile sve.


– Živote moj, ljubav moja, najbolja mamice na svijetu, srećan rođendan – poručiala je pjevačica uz objavu.



foto: Printscreen

– Da si mi živa i zdrava još 105 pa opet! Zdravlje da te služi, sreća da te prati, ljubav da je uvijek oko tebe – dodala je pjevačica.



foto: Printscreen

“Ne mogu da vjerujem da žena ima 62 godine, izgleda mnogo mlađe”, “Ova plavuša puni 62 godine? Ma, ne zezaj!”, “Kaća, izgledate kao drugarice, a ne kao majka i kćerka”, “Kako mladolika žena”, “Vau, izgleda bar 20 godina mlađe”, “Predivne dame”, neki su od komentara.


(telegraf.rs)


OVA PLAVUŠA PUNI 62 GODINE – KAĆA GRUJIĆ POKAZALA MAJKU: Zinut ćete kad je vidite, JE LI OVO MOGUĆE? (FOTO) OVA PLAVUŠA PUNI 62 GODINE – KAĆA GRUJIĆ POKAZALA MAJKU: Zinut ćete kad je vidite, JE LI OVO MOGUĆE? (FOTO) Reviewed by Sajo on travnja 20, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.