POGLEDAJTE VIŠE

MARINA GAGIĆ NAPUSTILA DARKA, UZELA SINA I VRATILA SE U SELO: Pjevač pokazao gdje se nalazi sada, SVI SU RAZOČARANI

 Darko Lazić od početka pandemije korona virusa ponaša se bahato i kao neko dijete. Ne prestaje da ide na korona žurke i da time nervira svoju bivšu vjerenicu Marinu Gagić, sa kojom ima i sina, Alekseja.

Par se posvađao, nakon čega je Marina spakovala sebe i sina i otišla kod majke, ostavivši Darka zauvijek:

164439-darko-lazic-f

- I prije nego što je počelo da se priča o tome da Darko ima neke veze sa Veljom Nevoljom, Marina je odlučila da ga ostavi. Nije se to desilo preko noći, skupilo joj se sve, a preko svega je prelazila zbog sina Alekseja. Međutim, ne može više. Prije nekih mjesec dana ona i Darko su imali ozbiljnu svađu, nakon koje je ona uzela sina i otišla kod majke u Pećince. Išao je Darko tamo, pokušavao da razgovara sa njom, ali ona ne popušta. Kaže njegova majka Branka da misli da je definitivno kraj. Na instagramu se više ne prate, ni on nju, ni ona njega. Oni nisu vjenčani, tako da ne moraju da rješavaju nikakvu papirologiju. Marina ne želi da ga kažnjava preko sina, dijete može da viđa uvijek.

Međutim prema slikama koje je danas okačio Darkov prijatelj može se vidjeti da Darko trenutno nema brige u životu, vrlo je veseo i raspoložen za dobar provod, očigledno u kafani, zbog čega ga mnogi idalje osuđuju.

screenshot-26

Izvor:Republika


MARINA GAGIĆ NAPUSTILA DARKA, UZELA SINA I VRATILA SE U SELO: Pjevač pokazao gdje se nalazi sada, SVI SU RAZOČARANI MARINA GAGIĆ NAPUSTILA DARKA, UZELA SINA I VRATILA SE U SELO: Pjevač pokazao gdje se nalazi sada, SVI SU RAZOČARANI Reviewed by Sajo on svibnja 03, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.