POGLEDAJTE VIŠE

KARLEUŠA U PAPRENOM STAJLINGU OTPUTOVALA IZ SRBIJE: 1 detalj u privatnom avionu svi gledaju, EVO ŠTA JE PONIJELA Link u komentaru📍

 Jelena Karleuša u paprenom stajlingu otputovala iz Srbije.

Nakon uspješno završene sezone takmičenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša se konačno vratila svojim obavezama i nastupima u Srbiji, ali i regionu.

Nakon što je otkrila da će nove pjesme izbaciti ovog ljeta, pjevačica je spakovala kofere, sela u privatni avion i otišla za Ohrid gde će otpočeti sezonu druženja sa publikom.

Jelena je sa svojim pratiocima dijela gotovo svaki trenutak iz aviona, a i ovoga puta se na meti komentara našao njen skupocjeni stajling.

2632003-adfdsfdsf-ls

2632003-adfdsfdsf-ls

Ona je nosila dugu haljinu brenda "Versaće" koju je uparila sa torbom istog kreatora, a kada je MONDO provirio na njihov zvanični sajt otkrili su da samo ova dva komada dosežu do vrijednosti od 3.000 evra!

(mondo.rs)


KARLEUŠA U PAPRENOM STAJLINGU OTPUTOVALA IZ SRBIJE: 1 detalj u privatnom avionu svi gledaju, EVO ŠTA JE PONIJELA Link u komentaru📍 KARLEUŠA U PAPRENOM STAJLINGU OTPUTOVALA IZ SRBIJE:  1 detalj u privatnom avionu svi gledaju, EVO ŠTA JE PONIJELA Link u komentaru📍 Reviewed by Sajo on srpnja 03, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.