POGLEDAJTE VIŠE

MARIJA OBUKLA KUPAĆI I UŽIVALA U BAZENU, MAHIR JE SNIMAO: Prizor koji je iznenadio mnoge, s njima Džejla, Krstinja, Amel Ćurić ..

 Mariju Šerifović čeka ljeto puno obaveza.

Iako je posljednja sezona muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" nedavno okončana, pjevačicu čeka turneja sa pobjednikom i ostatkom ekipe, te se tako i dalje često nalazi sa njima.

Tokom jednog od takvih sastanaka, Mahir Mulalić, ovogodišnji pobjednik, zabilježio je kamerom svog telefona mentorku tokom opuštanja u bazenu.

o12k9kpturbxy80njaxymy1mjuxndiwzjnkotkwmtrkndczmwm3m2uxyy5wbmeqgaewbq

- Šeki u banji nakon "Zvezda Granda" - našalio se pjevač, na šta mu je Marija uzvratila osmijehom i mahanjem.

Ranije je Marija objavila fotografije Krstinje Todorović u bazenu, a s njima su u društvu danas bili i Aml Ćurić, Džejla Ramović.. A večeras će se održati u Gračanici pobjednički koncert Mahira Mulalića, ovogdišnjeg pobjednika Zvezda Granda.


MARIJA OBUKLA KUPAĆI I UŽIVALA U BAZENU, MAHIR JE SNIMAO: Prizor koji je iznenadio mnoge, s njima Džejla, Krstinja, Amel Ćurić .. MARIJA OBUKLA KUPAĆI I UŽIVALA U BAZENU, MAHIR JE SNIMAO: Prizor koji je iznenadio mnoge, s njima Džejla, Krstinja, Amel Ćurić .. Reviewed by Sajo on srpnja 06, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.