POGLEDAJTE VIŠE

OGLASIO SE ĐORĐE DAVID, EVO ŠTA JE REKAO O SADIKU: Jednim komentarom začepio svima usta, OVO NISU OČEKIVALI Share

 Mediji u Srbiji optužili su finalistu Zvezde Granda, Sadika Ahmetovića iz Srebrenika zbog govora mržnje.

Navode da čovjek koji podržava Orića, dolazi u Srbiju, u Beograd i pravi karijeru uz pomoć "Zvezda Granda" te da je ranije pjevao o ubijanju Srba.Bitno je napomenuti da je fotografija nastala prije tri godine.

Sadik se o svemu oglasio saopštenjem (Opširnije na: SADIK HASANOVIĆ SE OGLASIO SAOPŠTENJEM: U Srbiji ga razapinju, a evo šta je on poručio, "Kada sam zapjevao spornu pjesmu zbog koje trpim torturu...")

Sada se o svemu oglasio i Đorđe David.

djordje-david

 - Sve što je bilo prije ulaska bilo kog kandidata u takmičenje mene ne zanima. Mi smo tu da ocjenjujemo njegov rad talenat i discipolinu. Za Sadika mogu da kažem da je izvanredno talentovano stvorenje, strašno vaspitan dečko koji je na svoje zadatke odgovarao tačno i na vreme. On je neko ko je izuzetno dobar interpretator narodne muzike.

- Sve ostaklo je na produkciji. Svi imamo prošlost, a ratna vremena na koja se stalno vraćamoi i mi i Hrvati i muslimani u Bosni i Herceghovini, Crnoj Gori, Makediniji samo nas vraća unazad. To je ono što ja imam da izjavim- rekao je David za Kurir.


OGLASIO SE ĐORĐE DAVID, EVO ŠTA JE REKAO O SADIKU: Jednim komentarom začepio svima usta, OVO NISU OČEKIVALI Share OGLASIO SE ĐORĐE DAVID, EVO ŠTA JE REKAO O SADIKU: Jednim komentarom začepio svima usta, OVO NISU OČEKIVALI Share Reviewed by Sajo on srpnja 01, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.