POGLEDAJTE VIŠE

DARKO LAZIĆ PO TREĆI PUT POSTAJE OTAC, BARBARA BOBAK TRUDNA?! OBJAVLJENA RADOSNA VIJEST: Sprema se svadba?!

 Darko Lazić (29) postaće otac treći put! Pjevačeva djevojka Barbara Bobak (22) trudna je! Folker već ima ćerku Lorenu (7) iz braka sa Anom Sević, kao i sina Alekseja (2) iz veze sa Marinom Gagić, a uskoro će dobiti još jednog nasljednika.

Iako ga bivše kritikuju da o svojoj djeci ne vodi računa, on je napravio bebu koleginici s kojom se zabavlja tek nekoliko mjeseci.

469017-screenshot-15-f-1

- Darko je odlijepio za Barbarom. Već neko vrijeme razgovaraju o djeci i braku, a uskoro će im se želje ostvariti. Barbara je proteklih dana malaksala i ima mučnine, pa je uradila kućni test na trudnoću, koji je pokazao da čeka bebu! Ostalo je još da ode na pregled kod ginekologa i sve to potvrdi. Darko se mnogo obradovao! Otkad je prije skoro tri godine preživeo tešku saobraćajku, stalno ponavlja da hoće mnogo djece - priča Darkov i Barbarin prijatelj.

Zaljubljeni par, međutim, još nije rekao porodici ovu vijest.

- Darko i Barbara čekaju da vide da li je sa trudnoćom sve u redu, pa će onda reći svojim roditeljima, ali i javnosti. On stalno ponavlja da ga Barbara najbolje razumije od svih žena sa kojima je bio jer je pjevačica kao i on, ali i ima slobodan duh. Nikad mu ne zvoca, ne prebacuje kad popije ili se zadrži u kafani, ne pravi mu ljubomorne scene... - priča naš sagovornik i dodaje da Lazić planira da je uskoro zaprosi:

- Darko će je sigurno vjeriti, a svadbu planira tek dogodine.

Pjevač juče nije odgovarao na pozive, ali je nedavno za Informer rekao da planira veliku porodicu.

Izvor:Informer


DARKO LAZIĆ PO TREĆI PUT POSTAJE OTAC, BARBARA BOBAK TRUDNA?! OBJAVLJENA RADOSNA VIJEST: Sprema se svadba?! DARKO LAZIĆ PO TREĆI PUT POSTAJE OTAC, BARBARA BOBAK TRUDNA?! OBJAVLJENA RADOSNA VIJEST: Sprema se svadba?! Reviewed by Sajo on kolovoza 20, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.