POGLEDAJTE VIŠE

MIRKO DOBIO SINA ZORANA, A SAD ISPLIVALA USPOMENA GOCE BOŽINOVSKE: Šijan i ona na plaži – NA NJOJ USKA SUKNJA, A TEK DA VIDITE NJEGA (FOTO) Link u komentaru 🔽

Mirko Šijan dobio je sa Bojanom Rodić prvo dijete – sina kom je dao ime Zoran po svom ocu.






Goca je otkrila koliko je sretna što je postala baka, a Mirko je napravio slavlje u domu u Surčinu. Sada je isplivala i fotografija Mirkovih roditelja Goce i Zorana iz prošlosti.


Zoran Šijan (35), kik-bokser koji je važio za vođu Surčinskog klana, prije 22 godine ubijen je u Beogradu, a bio je još poznat i po tome jer je bio u braku pjevačicom Gocom Božinovskom.


Na Fejsbuk stranici “Legende devedesetih”, objavljena je do sada neviđena fotografija Šijana i Božinovske iz 1996. godine. Kako se može vidjeti na fotografiji nekadašnji žestoki momak je u donjem vešu dok je jpevačica imala zamišljeni pogled obučena u zelenu košulju i šarenu suknju.




Izvor:Srbijadanas


MIRKO DOBIO SINA ZORANA, A SAD ISPLIVALA USPOMENA GOCE BOŽINOVSKE: Šijan i ona na plaži – NA NJOJ USKA SUKNJA, A TEK DA VIDITE NJEGA (FOTO) Link u komentaru 🔽 MIRKO DOBIO SINA ZORANA, A SAD ISPLIVALA USPOMENA GOCE BOŽINOVSKE:  Šijan i ona na plaži – NA NJOJ USKA SUKNJA, A TEK DA VIDITE NJEGA (FOTO) Link u komentaru 🔽 Reviewed by Sajo on kolovoza 09, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.