POGLEDAJTE VIŠE

JELENU I MIRKA ZNATE SVI, A KĆERKA GOCE BOŽINOVSKE iz drugog braka je ATOMSKA BOMBA: Danas slavi rođendan, pljušte čestitke, a pogledajte kako IZGLEDA (FOTO)

 Mirko Šijan i Jelena Vučković, djeca pjevačice Goce Božinovske, čestitali su rođendan sestri Zorani. Mirko je objavio fotografiju svoje sestre na Instagram i oduševio sve.

screenshot-9

- Sretan rođendan, ljubavi batina - napisao je on i stavio srce u opis, a Jelena je takođe javno čestitala.

- Srećan ti rođendan, sestrice. Da si mi živa i zdrava sto godina - napisala je Vučkovićeva.

screenshot-6

Podsjetimo, iz prvog braka sa kompozitirom Radetom Vučkovićem, pjevačica Goca Božinovska ima ćerku Jelenu Vučković, koja se kao i ona bavi pjevanjem, a u braku sa Zoranom Šijanom Goca je dobila kćerku Zoranu Šijan i sina Mirka Šijana.

Zorana, naime, privlači veliku pažnju na društvenoj mreži Instagram, gdje je prati veliki broj ljudi, a fotografijama zasigurno mnogim muškarcima "muti razum".

Izvor:Pink


JELENU I MIRKA ZNATE SVI, A KĆERKA GOCE BOŽINOVSKE iz drugog braka je ATOMSKA BOMBA: Danas slavi rođendan, pljušte čestitke, a pogledajte kako IZGLEDA (FOTO) JELENU I MIRKA ZNATE SVI, A KĆERKA GOCE BOŽINOVSKE iz drugog braka je ATOMSKA BOMBA: Danas slavi rođendan, pljušte čestitke, a pogledajte kako IZGLEDA (FOTO) Reviewed by Sajo on rujna 06, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.