POGLEDAJTE VIŠE

NAKON VELIKOG SKANDALA SA ACOM LUKASOM - NOVI ŠOK ZA IVANU SELAKOV: Evo šta se desilo, u pitanju je NJEN MUŽ

p style="text-align: justify;"> 


Cijela situacija ostavila je posljedice i po Ivanu ali i njenog supruga i menadžera Predraga Mirkovića.


O nimalo prijatnom prekidu saradnje Ivane Selakov i Ace Lukasa piše se već danima. Samo dan poslije premijere, njihova duetska pjesma skinuta je "Jutjuba" zbog sukoba izvođača, a tim povodom prva se oglasila Ivana.



Kako se motivisati za vežbanje

"Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi "Svatovi". Cijela ideja projekta je bila moja kao i uloženi trud oko realizacije pjesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana ", napisala je Ivana, a ubrzo se oglasio i estradni menadžer Saša Mirković, koji je za Alo! objasnio da su od Ivane tražili da plati nadoknadu za autorska prava.


foto: Kurir.rs


"Numera je na naš zahtjev uklonjena jer je ona Acina pjesma stara 30 godina. Za prethodne duete smo Ivani učinili uslugu i nismo joj tražili nadoknadu, ali s obzirom da je to Lukasova stara numera, ovoga puta je njen tim trebalo da plati, što oni nisu uradili", objasnio je Saša.


Cijela situacija ostavila je posljedice i po Ivanu ali i njenog supruga i menadžera Predraga Mirkovića, koji je, prema pisanju "Kurira", usred pretrpljenog stresa završio u bolnici.


(Lepa i srećna)


NAKON VELIKOG SKANDALA SA ACOM LUKASOM - NOVI ŠOK ZA IVANU SELAKOV: Evo šta se desilo, u pitanju je NJEN MUŽ NAKON VELIKOG SKANDALA SA ACOM LUKASOM - NOVI ŠOK ZA IVANU SELAKOV: Evo šta se desilo, u pitanju je NJEN MUŽ Reviewed by Sajo on rujna 04, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.