Za ovaj kolac ne ukljucujte mikser, imacete dve jogurtske case, i jednu ciniju prljavu, a ukupno vam treba par minuta da zbrckate ovu poslasticu.
SASTOJCIMera je casa od 2 dcl.1 casa tecnog jogurta1 casa mleka1 casa ulja
1 casa kokosa1 vanil secer2 case secera2 case brasna1 kasicica praska za pecivoGlazura:100 gr cokolade3 kasike uljaPRIPREMATim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.A moze i ovako..u trecinu smese sam stavila kasiku kakaa i voila, mramorni.PosluživanjeJednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu :). Prijatno!
1 casa kokosa1 vanil secer2 case secera2 case brasna1 kasicica praska za pecivoGlazura:100 gr cokolade3 kasike uljaPRIPREMATim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti). Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta. Proverite cackalicom da li je pecen. Na pari, ili tihoj vatri, otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.Cim se glazura stegne mozete ga seci.A moze i ovako..u trecinu smese sam stavila kasiku kakaa i voila, mramorni.PosluživanjeJednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu :). Prijatno!
Za ovaj kolac ne ukljucujte mikser, imacete dve jogurtske case, i jednu ciniju prljavu, a ukupno vam treba par minuta da zbrckate ovu poslasticu.
Reviewed by Sajo
on
studenoga 29, 2021
Rating:
Nema komentara: