POGLEDAJTE VIŠE

JEDAN SOK JE "BOMBA" ZA POVIŠEN HOLESTEROL: Nutricionistkinja otkrila sjajan domaći lijek za ovaj problem, ODMAH ISPROBAJTE


 aloži se, značajno povećava rizik od srčanih bolesti i infarkta.


Srećom, određene promjene životnih navika mogu da pomognu u spuštanju holesterola – prestanak pušenja, smanjenje konzumiranja alkohola, zdravija ishrana, ali i napici.



 

“Napici sa antioksidantima su ključni kada želite da izbalansirate nivo holesterola, a sok od brusnica bez šećera je jedan od najboljih napitaka za one koji imaju povišen holesterol”, kaže nutricionistkinja Kortni D’Anđelo.


Ovaj sok je, naglašava ona, tako delotvoran zbog prirodnih sastojaka u brusnicama.


“Brusnice sadrže moćne antioksidante, koji dokazano snižavaju loš holesterol, a povećavaju nivo dobrog holesterola. Taj proces pomaže u održavanju prirodnog, zdravog balansa nivoa holesterola”, objašnjava D’Anđelo.


Ukoliko odlučite da pijete sok od brusnice, važno je samo da kupujete one koji su bez šećera ili da ga pravite sami – nutricionistkinja D’Anđelo upozorava da šećer snižava nivo dobrog holesterola.


(MONDO)

JEDAN SOK JE "BOMBA" ZA POVIŠEN HOLESTEROL: Nutricionistkinja otkrila sjajan domaći lijek za ovaj problem, ODMAH ISPROBAJTE JEDAN SOK JE "BOMBA" ZA POVIŠEN HOLESTEROL:  Nutricionistkinja otkrila sjajan domaći lijek za ovaj problem, ODMAH ISPROBAJTE Reviewed by Sajo on siječnja 03, 2022 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.