POGLEDAJTE VIŠE

EURI SE VEĆ TROŠE: Nadica i Kija uhvaćene kako se baškare sa NOVCEM! Nisu se mogle sakriti od kamere

 


Pobjednica “Zadruge 4”, Nadica Zeljković, i njena kćerka, Kija Kockar, uhvaćene su tokom posjete tržnom centru, piše Informer.


Majka i kćerka odlučile su da nadoknade vrijeme koje su provele odvojeno, nakon što se skoro deset mjeseci nisu vidjele, jer se Nadica takmičila u “Zadruzi 4”, iz koje je išala kao pobjednik. Naime, njih dvije su otišle su u poznati tržni centar, a kako je to izgledalo i šta su radile, možete pogledati u slikama ispod.




Podsjetimo, Nadica je nakon deset mjeseci burne i napete borbe u rijalitiju osvojila glavnu nagradu od 50. 000 eura, a nju je bodrila kćerka Kija na bini. Ovo je drugi put da se u porodici Kockar slavi prvo mjesto, budući da je Kristina bila prva pobjednica rijalitija Zadruga, nakon čega je počela da gradi karijeru pjevačice, koja joj ide odlično.


  


(Foto:Informer)

EURI SE VEĆ TROŠE: Nadica i Kija uhvaćene kako se baškare sa NOVCEM! Nisu se mogle sakriti od kamere EURI SE VEĆ TROŠE: Nadica i Kija uhvaćene kako se baškare sa NOVCEM! Nisu se mogle sakriti od kamere Reviewed by Sajo on srpnja 12, 2021 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.